Aviso Legal

AVÍS LEGAL

 

En compliment amb el deure d'informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari del web , l'informa del següent: 

• Denominació social: XARXA ATI, SL 

• NIF: B56704109 • Domicili: C/ Castelladral Nº 5-7,  08243 - Manresa (Barcelona) 

 

Amb els límits establerts a la llei, XARXA ATI, SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web. 

Els continguts i informació no vinculen a XARXA ATI, SL ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d' un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu. 

Les pàgines d'Internet de XARXA ATI, SL poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que XARXA ATI, SL no pot controlar. Per tant, XARXA ATI, SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. 

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de XARXA ATI, SL o els seus llicenciants. 

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de XARXA ATI, SL. Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que XARXA ATI, SL ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. 

En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades l'informem que, mitjançant l'emplenament dels presents formularis,  les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de XARXA ATI, SL per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-lo de les millores del lloc Web. 

L'informem també que tindrà la possibilitat en tot moment d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: lopd@atiassessors.com o a l'adreça: C/ Castelladral Nº 5-7, 08243 - Manresa (Barcelona)

Logo

© Drets d'autor Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.